Дніпровський державний аграрно-економічний університет

212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза

галузь знань 21 «Ветеринарна медицина» 
Кафедри: Епізоотології та інфекційних хвороб тварин; Паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи; Нормальної та патологічної анатомії с.-г.тваринФізіології та біохімії с.-г. тварин


ОП НА ОБГОВОРЕННІ


 

Магістр, 2018

2 роки

 ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

Навчальний план / Вибіркові компоненти

 

Доктор філософії, 2018

 ОНП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

Навчальний план


Магістр, 2020

6 років

 ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

Навчальний план / Вибіркові компоненти


Доктор філософії, 2021

 ОНП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

Навчальний план


Магістр, 2022

 ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

Навчальний план (5 р. 10 міс.)

 

 

РОБОЧІ ПРОГРАМИ       СИЛАБУСИ    ПРОТОКОЛИ ЗАСІДАНЬ РОБОЧОЇ ГРУПИ


   СЕРТИФІКАТ ПРО АКРЕДИТАЦІЮ (Магістр)                                                                                                                                             

Навчання зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» полягає в підготовці фахівця з розширеними компетенціями у сфері контролю безпечності та показників якості харчових продуктів і кормів. 

Магістр з ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи здатний здійснювати контроль санітарних заходів та дотримання гігієнічних вимог на всіх етапах виробництва, переробки, транспортування, приймання, зберігання й реалізації (обігу) харчових продуктів тваринного та рослинного походження, кормів, кормових добавок, преміксів, репродуктивного і патологічного матеріалу, ветеринарних препаратів, засобів ветеринарної медицини та побічних продуктів, а також здійснювати державний контроль у цій сфері. Випускники можуть працевлаштуватися за такими спеціальностями згідно з чинним Класифікатором професій (ДК 003:2010): лікар ветеринарної медицини з гігієни та санітарії (код КП – 2223.2); лікар ветеринарної медицини з безпеки та якості сільськогосподарських і харчових продуктів (код КП – 2223.2); лікар ветеринарної медицини м’ясопереробних підприємств (код КП – 2223.2).